Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

İmam Hatip Son Sınıf Öğrencilerine İfar Yemegi

İmam Hatip lisesi son Sınıf Öğrencilerine  iftar programı düzenledik. Program Hakkı Kirenci’ nin Kur’an ı Kerim okuması ile başladı  akabinde öğrencilerimiz  ilahiler okudular ve ezan-ı muhammedinin okunması ile oruçlar açıldı.

Daha sonra   Boyimder Başkanı Asım Kabaoğlu  katılımcılara  kısa bir selamlama konuşması yaptı.Konuşmasında boyimderin iftar davetine icabet eden ilçe müftüsü İsa Saglam’a Boyabat Belediyesi personel müdürü Hüseyin Ceylan ‘a yazı işleri müdürü Recep Demirci ‘ye imam hatip lisesi müdürü Bayram Kılıç’a müdür yardımcılarına imam hatip lisesi öğretmenlerine ve iftara katılan lise son sınıf öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür etti.Kısaca Boyimder derneğinin faliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. LYS ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasına son verdi.

Daha sonra okul müdürü Bayram Kılıç  katılımcılara hitap etti. Konuşmasında öğrencilere dört yıldır bu sınav için çalıştıklarını hatırlatarak sınavda dikkat edilmesi gereken hususları detaylı bir şekilde öğrencilere anlattı.İftar yemeğini düzenleyen Boyimder’e teşekkür etti ve sınava girecek öğrencilere başarı dileyerek konuşmasına son verdi.

Boyabat belediyesi personel müdürü Hüseyin Ceylan belediye başkanımız Şefik Çakıcı’nın selamlarını ileterek her konuda öğrencilere destek olacağını söyledi.Daha sonra sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Boyabat ilçe müftüsü İsa Saglam konuşmasına hedef sadece  sınavı kazanmak olmamalı bunun yanında iyi bir müslüman olmalı diyerek öğrencilere başarılar diledi .