Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

Boyabat İHL Mezunları İstanbul’da Buluştu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Boyabat İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları bu yıl Fatih İlçesi Laleli imarethanesinde 04.06.2017 Pazar günü bir araya gelerek iftar yaptı.

Boyabat İmam Hatip Lisesi  mezunları ve mensupları  İstanbul’da iftarda bir araya geldi.

Boyabat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BOYİMDER) Başkanı Asım Kabaoğlu davetlilere kısa bir teşekkür konuşması yaptı.Boyimder Başkanı Asım Kabaoğlu iftar davetine katılan Boyabat İmam Hatip Lisesi camiasına Boyabattan kucak dolusu selam getirdigini ifade ederek başta yoğun programı nedeniyle programa katılamayan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın, Boyabat İmam Hatip Lisesi müdürü Bayram Kılıç’ın İmam Hatip Platform başkanı Mustafa Yaylaoğlu’nun İmam Hatip Lisesine çok büyük emegi geçen Osman Özgün ‘ün selamlarını iletti.Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Boyabatta yeni yapılacak olan İmam Hatip Külliyesinin proje imam hatip olması için hep beraber çalışmamız gerektigini dile getirdi.
Boyimder başkanı uzun süre derneğimizin başkanlıgını yapan ve gayretli çalışmalarda bulunan Yaşar Köstek hocamıza ve yönetimkurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Geçtiğimiz yıllarda icra edilen iftar programlarının sonunda katılımcı arkadaşlarımızdan gelen olumlu yorumlar ve yoğun istekler doğrultusunda toplantının amacının yerine ulaştığını görüyoruz.Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Böyle bir organizasyonu tertip eden arkadaşlarımızın beklentilerine cevap vermek, mutluluklarına ortak olmak ve sevinci hep birlikte yaşamak amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm mezunlarımızı bir araya getirmek amacıyla iftar programını organize etme kararı alan başta Emrullah Akbaş ve bu organizasyonda görev alan diğer arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu yılda aynı heyecanı taşıdığımız iftar programımız pek çok eski arkadaşımızı, dostumuzu tekrar bir araya getirdi. Bunların yanında eski ve yeni nesli tanıştırma, kaynaştırma gibi bir işlevi de yerine getirmelerine sebep olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

İftar Programını düzenleyen Organize eden heyette bulunan   Hüseyin Özkırış kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Özkırış”Mezunlarımız için  önemli görülen etkinlik ve törenler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla iletişim bilgilerinin yer aldığı ‘Boyabat İHL Mezunları İletişim Bilgi Havuzu’ndan faydalanarak  bu iftar programını herkese duyurduk. Arkadaşlarımız  bu programa katılarak bir araya geldiler ve eski günlerini yad ettik. Ayrıca Sinop Eğitim Vakfı Çalışmalarımız mevcut olup bu güne kadar bir çok öğrenciye burs verdik elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık ve bu faaliyetlerimiz devam ediyor.”dedi.

Ayrıca iftar programına katılan Boyabat İlçe Vaizi Selamet Akpınralı kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Programa Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,Boyimder Başkanı Asım Kabaoğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri  ve İstanbul’da ikamet etmekte olan mezunlardan oluşan kalabalık heyet tarafından katılım gerçekleştirildi.
Yapılan iftar programından sonra toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.