Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

BOYİMDER’den Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine İftar

 BOYİMDER Derneğimiz   , Boyabat Fatih Sultan İmam Hatip Orta okulu öğrencilerine Boyabat öğretmen evinde iftar programı düzenledi.

Kız ve Erkeklerden oluşan yaklaşık 120 öğrenci için planlanan iftar programına İmam Hatipler Platformu Başkanı Mustafa Yaylaoğlu,BOYİMDER Yönetim kurulu üyeleri,Fatih Sultan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve öğretmenleride hazır bulundular

Ezan-ı muhammedinin okunması ile oruçlar açıldı.

İftar sonrasında Boyimder Başkanı Asım Kabaoğlu katılımcılara kısa bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında BOYİMDER’in iftar davetine icabet eden İmam Hatipler Platformu Başkanı Mustafa Yalaoğlu’na  Boyabat İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Naim Derelioğlu’na,Fatih Sultan Mehmet  İmam Hatip Ortaokulu  Müdürü Halil Gündoğdu, öğretmen ve öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür etti.Boyimder derneğinin faliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.Öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasına son verdi.

Daha sonra Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu katılımcılara kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Boyimder yönetimine bu güzel organizasyonundan dolayı teşekkür etti.

İftar sonrası toplu halde Beytarla cammiine geçilerek akşam namazını cemaat ile kılındı.

Namaz sonunda öğretmenlerinin gözetimleri sonucunda camiden ayrıldılar.