Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

BOYİMDER’de Tefsir Sohbeti Süleyman Savaş Hocamız Tarafından Yapıldı

Boyimder  Lokalinde  düzenlenen “Tefsir Sohbetleri” devam ediyor.

Her hafta Ensar Vakfı,Birlik Vakfı ve Boyimder’in   ortaklaşa düzenledikleri  Tefsir Sohbeti, her hafta Perşembe günü yapılan haftalık  sohbet bu hafta  İlçe Müftülüğümüzün Konferansı nedeniyle bir gün öncesine alınarak 13/11/2019 Çarşamba  gecesi Tefsir Sohbetleri” bu hafta’da yine aynı mekanda yapıldı.

Bu haftaki tefsir sohbeti Boyabat İmam Hatip Lisesi eski meslek dersleri öğretmeni  ve uzun süre idarecilik yapan  Sülşeyman SAVAŞ  hocamız   tarafından yapıldı.

Tefsir programına İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları tarafından  katılım sağlandı.   Sohbet’te Süleyman SAVAŞ  hocamız  Kur’an-ı Kerimden  ilgili ayetleri  işleyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Haftalık yapılan Hatmi Şerif  Boyabat Belediyesi Park Bahçeler  Müdürümüz Vedat ÖZASLAN’ın Merhum Babasının ruhuna ithafen  Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin KÖROĞLU hocamız tarafından duası yapılarak sohbet sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Menderes Demirci, Ali Tekcan, Süleyman Örenci ve Mustafa Dağlı dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Hocamıza teşrifinden  dolayı teşekkür eder sağlıklı günler diliyoruz.