Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

Fatih Sultan Mehmet İ H O Öğrencisi Zeliha Nur’a Güney Kore’den Ödül

Boyabatlı ünlü karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu ve Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeliha Nur Maviş’e Güney Kore’de düzenlenen 28. Uluslararası Sicaco Karikatür Yarışması’ndan ödül…

56 ülkeden 458 çizerin 1865 eserle katıldığı 28. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda Aşkın Ayrancıoğlu sanatçılar kategorisinde üç karikatürüyle birden “En İyi Karikatür Ödülü” kazanırken, öğrenciler kategorisinde Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeliha Nur Maviş de “Öğrenci Özel Ödülü” kazandı.

Yaklaşık üç yıldır sanatçı Aşkın Ayrancıoğlu ile resim ve karikatür çalışmaları yapan Zeliha Nur Maviş’in daha önce katıldığı yarışmalardan Türkiye dereceleri bulunuyordu. Zeliha Nur, Güney Kore’deki ödülle birlikte ilk uluslararası ödülünü kazandı.

Aşkın Ayrancıoğlu ve öğrencisi Zeliha Nur’un ödüllü eserleri yarışma kapsamında yayımlanan “Uluslararası Karikatür Kitabı”nda da yer aldı…

Okulumuz eğitim öğretim hayatına başladığı 2016 yılından bu yana öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel gelişmelerine önem vermeyi kendisine misyon olarak belirlemiş olup, öğrencilerimize çift kanatlı yetişmeleri için her türlü imkan sunulmaktadır.

Gayretli çalışmalarıyla Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Orta okulumuzun adını uluslararası ölçekte duyuran öğretmenimize ve öğrencimize teşekkür eder, başarılarının artarak devamını dileriz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve yazı

Görüntünün olası içeriği: yazı