Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

Sinop Önder Aylık İstişare Toplantısı Boyabat’ta Yapıldı

Sinop Önder İl ve  İlçe  Şube Başkanları toplantısı Boyabat’ta yapıldı.

İlçe Şube Başkanları Toplantısı, İl Başkanı İsmail Aksoy başkanlığında, Boyabat Zafer otelde gerçekleştirildi.

Toplantıya Sinop Önder İl başkanı İsmail Aksoy,Türkeli İlçe Başkanı Atilla Şentürk,Erfelek İlçe Başkanı  Cemil Gökdepe  ve Ayancık İlçe Başkanı Mustafa Şahin’in katılımı ile BOYİMDER’in  ev sahipliğinde gerçekleşti.

Her ay düzenli olarak yapılan aylık İlçe Şube Başkanları Toplantısında ev sahibi Boyabat İmam Hatip Lisesi Mezunu ve Mensupları Derneği (BOYİMDER) Başkanı Asım Kabaoğlu selamlama konuşmasından sonra şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim  tilaveti yapıldı.

Önder İl Başkanı Aksoy toplantıların koordineli çalışmalarda fikir alışverişlerinin önemli olduğunu söyledi.

 

Başkanlarımızın İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Liselerimizin sorunlarında  üzerine düşen konuları titizlikle değerlendirmesini, gerektiğinde ilgili diğer kurumlar ile ortaklaşa hareket edilmesinin yararlı olduğunu belirtti.

Başkanlar  arasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkanların İmam Hatip okullarımızın sorunlarında kamu kurum ve kuruluşlarından istek ve taleplerinin birim amirleri tarafından iyi değerlendirilmesi için , ilgili  kurumu ilgilendiren taleplerin yerinde ve zamanında değerlendirilmesi konusunda ortak hareket edilmesi  konusunda anlaşıldı.

Toplantıya Boyabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gürbüz,Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Kılıç,Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu,Boyabat İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Ramazan Cebeci ve Boyabat İlçe Vazi Rıza Kızılaslan katılım sağladılar.

Son olarak toplantının onur konuğu kendini hafız yetiştirmeye adamış  Taş Köprü Merkez taş cami ve Kara Sait camii emekli  İmam Hatibi değerli hocamız  Servet Doğan’da kısa konuşma yaptı. 

Toplu fotoğraf çekilmesiyle toplantı sona erdi.