Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

Diyanet İşleri Başkanlığı 97 Yaşında

Bu gün Diyanet işleri Bakanlığımızın 97. kuruluş yıldönümünü..

Yurt içi ve yurt dışında vatandaşlarımıza Kur`an ve Sünnete dayalı olarak İslam Dininin emir ve yasaklarını öğreten, özverili bir şekilde görev yapan değerli Diyanet çalışanlarıdır.

Özellikle yaşadığımız salgın sürecinde gece gündüz demeden,mesai mefhumu gözetmeden; bazen çağrı merkezlerinde telefona bakan,bazen filyasyon ve fitasyon görevlisi olarak sahaya çıkan,bazen sağlık ekiplerine şoförlük yaparak insanımıza ulaşan,bazen saha ekiplerinde adres tesbiti yapan,ve de Vefa destek gruplarındaki özverili çalışmaları ile Türk Milletine vefasını gösteren Camiamızın tüm mensuplarına gönülden teşekkür ediyoruz.

Doğumdan ölüme hayatamızın her alanında var olan ve Ülkemizin en ücra köşesinde kısıtlı imkânlarla ve olumsuz şartlarda görev yapan din görevlilerimizin yaptığı bu hizmet takdirde şayandır.

97.yılını kutladığımız bu güzide kurumumuzun daha nice yıllar Milletimize hizmet edebilmesi Kurumun her kademesinde görev yapan,yöneticisinden memuruna,görevlisini anlayabilen, dinleyebilen, sevebilen, paylaşabilen, hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyet ölçüsünde değerlendirebilen bir bakış ve yönetim anlayışının tesis edilmesi ile mümkün olacaktır.

Bu vesileyle toplumun birliğine dirliğine katkı sağlayan, fedakarca görev yapan bütün Diyanet çalışanları kutluyor, bu güzide kurumda  görev yapmış ve vefat etmiş bütün kurum mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.