Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

KUDÜS KONVOYUNDA BULUŞUYORUZ

Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik kuşatmasına karşılık tüm Boyabatlılar olarak konvoyda buluşuyoruz.Cuma  günü BOYİMDER derneğimizin de içerisinde bulunacağı  ve ilçemizde  bulunan STK temsilcileri ile beraber ortaklaşa  Kudüs Konvoyu yapılacaktır.

Bir çok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği Konvoy ile Kudüs’ün ve Filistinlilerin yanında olduğunu dünyaya haykıracak.Konvoy 21.05.2021 Cuma günü Saat 17:30’da Boyabat Otogarından başlayıp Sanayi sitesinden dönüp Boyabat Otogarında sona erecek olan KUDÜS KONVOYUNA; TÜRK BAYRAĞIMIZ ve ARABAMIZLA beraber katılımınızı bekliyoruz.

Bir anıt ve şunu diyen bir yazı 'KUDIjS Boyabat KUDÜS KONVOYUNDA BULUŞUYORUZ! Küçük Sanayi Kavşağı İtfaiye Kavşağı Dörtyol Kavşağı Emniyet Müdürlüğü Kavşağı (Başlangı) Saraydüzü Boyabat Otogar 21 MAYIS CUMA 17:30 (Bitiş) BAŞLANGIÇ BOYABAT OTOGAR KAVŞAĞI BOAT BOYABAT BOYABAT BOYABATGEÇİT GECİT Yardımla DayanışmaDernegi iHH BİRLİK VAKFI BOYABAT UBESI 2019 BOYABAT SEMERKOND BOYABAT TÜRKİY GENCL BOYABAT' görseli olabilir