Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

18.İmam Hatipler Kurultayı Yapıldı

Bu yıl adalet ve merhamet temasıyla gerçekleştirdiğimiz 18. İmam Hatipliler Kurultayımızın açılış konferansını Prof. Dr. Numan Kurtulmuş verdi. Kurtulmuş, “Küresel Kaostan Çıkış için: Adalet ve Merhamet” başlığı altında bu yöndeki ipuçlarını sundu.

Bir ‎1 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎18. IMAM HATİPLİLER KURULTAYI AKSARAY 2021 Eylül 2021 11.00 Aksaray Üniversitesi Konterans Salonu Açılış Konferansı KÜRESEL KAOSTAN ÇIKIŞ İÇİN: ADALET VE MERHAMET Prof. Dr. Numan Kurtulmuş önder IMAM NATIPLILER ERNEGI ور AKSARAY Ãnder IMAM MAM ATIPLILER DERNEĞI‎'‎‎ görseli olabilir

Kurultayımızın ilk oturumunda Toplumsal Yansımaları ile Adalet ve Merhamet konusunu ele alındı. ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yapıcı moderatörlüğündeki oturumda hocalarımız kültürümüzde ve eğitimde adalet ve merhamete ilişkin sunumları yapıldı.

Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı '18.IMAM HATIPLİLER KURULTAYI AKSARAY 2021 4 Eylül 2021 10.00 Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu .OTURUM TOPLUMSAL YANSIMALARI İLE ADALET VE MERHAMET Ahmet Yapıcı Doç. Dr. Oğuzhan Aydın Prof.Dr. Muhammed Sarı Doç. Dr. Süleymar Doğan Dr. Oğr.Üyesi Sümeyye Kuşakcı Ãnder ÃnDE KSARAY INAN HATIPLILER DERNEGI' görseli olabilir

81 il ve ilçe derneklerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz Kurultayımızda, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Günümüz İslam Dünyasının Temel Meselelerini anlatıldı.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Genel Başkanımız Abdullah Ceylan, Türkiye’nin dört bir yanından programımıza iştirak eden dernek başkanlarımıza hitap etti. Ceylan, Adalet ve Merhametle başlıklı şiar metnini katılımcılarla paylaştı.
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül, kurultayımızda konuştu. Bakan Gül, adalet ve merhamet kavramlarına değinerek, “Adaletin sadece adliye koridorlarına değil hayatın her alanına ait bir değer olduğu unutmamalı, her alanda gözetmeliyiz” dedi.
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
Ey İmam Hatiplim!
Zalimin zulmünden kurtulan zaman artık seninledir. Yarasına derman arayan mazlum milyonlar seni beklemektedir.
Senin merhametle yoğrulan yüreğin kardeşliğimizi perçinleyecek.
Akranlarının sinesine üflenen düğümler senin nefesinle çözülecek.
Haksızlık ve zulüm senin adının altında gölgelenmeyecek.
Nebevi bir muştuyla mahşerde arşın gölgesine talibiz seninle.
Kardan aydınlık sabahlar gelecek yine.
Adalet ve Merhametle.