Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

ÖMER AÇIKGÖZ BOYİMDER BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Boyabat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları (BOYİMDER)in 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Dernek Binasında  gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Asım KABAOĞLU  görevi yönetim kurulunda bulunan Ömer AÇIKGÖZ’e devretti.
BOYİMDER  Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısında divan başkanlığına Zihni BALCI   seçildi. Boyabat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BOYİMDER)in 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.
 Genel kurulda BOYİMDER’in şu ana kadar ki  faaliyetlerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Asım KABAOĞLU  Derneğin  kuruluş amacını hatırlatarak, iki yıl içinde yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi ve bu etkinliklerde kendisine destek olan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Kabaoğlu “BOYİMDER’in  tüm mezun ve mensuplarımızla her zaman beraber olduk bundan sonrada bu duygu ve düşünceyle beraber olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Amacım sadece gençlere görev verilmesinin ne kadar önemli olduğunu belirtmek amacıyla yönetim kurulunda kalmak şartıyla başkanlığı bizden daha genç olan  yeni seçilen Ömer AÇIKGÖZ kardeşime devrediyorum.Bu süreçte gençlerden faydalanarak Boyimder’e ne kadar faydalı olabiliriz ve İmam Hatip’li öğrenci kardeşlerimize ne tür hizmetler ederiz noktasında genç beyinlere her zaman ihtiyaç olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.Bu süreçte yeni seçilen başkanımızı ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızı tebrik eder üstün başarılar diliyorum” dedi.
Genel kurul sonucunda seçilen yeni yönetime üstün başarılar diliyoruz.
Genel Kurul Sonucunda  Yönetim Kurulu Asil
1-Ömer AÇIKGÖZ
2-Asım KABAOĞLU
3-Şükrü YİNİTBAŞ
4-Metin AVCI
5-Ramazan CEBECİ
6-Hüsnü BOZKAYA
7-Alaattin KILIÇASLANGenel Kurul Sonucunda Yönetim Kurulu Yedek

1-Hüseyin MATUK

2-Şerafettin DEMİR

3-Al,i TEKCAN

4-Zihni BALCI

5-Sabri ASLAN

6-Süleyman ÖRENCİ

7-Yusuf ELİK

Denetim Kurulu Asil

1-Ahmet ASLAN

2-Adem SEVİNÇ

3-Mehmet TUFAN

Denetim Kurulu Yedek

1-Bekir MEŞECİ

2-İsa MEŞECİ

3-Cengiz AKÇA