Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

Boyabat Depremzedelere Yardım İçin Seferber Oldu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran 7,7 ile 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından tüm Boyabatlı hemşehrilerimiz  depremzedeler için seferber oldu.

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi tarfından sosyal medyadan yaptıkları yardım çağrısına karşılık veren vatandaşlar, yardımların toplandığı Boyabat Şehitler Kültür Merkezine  yardım malzemeleri getirdiler.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İlçemiz merkez ve köylerimizden adeta yarışırcasına ilçe halkımız yardımda bulunmak için seferber oldular.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İlçe Kaymakamlığı  ve Belediye görevlilerince oluşturulan gönüllü ekipler tarfından yapılan yardımlar tasnif edilip  ilgili araçlara yüklenilmesi için gerekli titizliği göstererek ilgili  deprem bölgelerine ulaştırılması konusunda canla başla çalıştılar.

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Boyabat İlçe Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi tarfından organize edilen  ve tüm sivil toplumm kuruluşları vatandaşlar tarafından ilgi gösterilen bu yardım kampanyası ile tırlarla  depremzelere ulaştırılmak üzere gönderildi.

Ayrıca yardım etmek isteyen vatandaşlarımız için Boyabat Kaymakamlığınca paylaşılan banka hesaplarına da hayır severler tarfından  maddi destekte bulundular.

Bir şunu diyen bir yazı 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ BOYABAT KAYMAKAMLIĞI HAYDİ BOYABAT Kahramanmaraş Başta Olmak Üzere Yaklaşık 10 İlimizde Depremden Etkilenen Vatandaşlarımıza Ulaştırılmak Üzere Kaymakamlığımız ve Belediyemiz Tarafından Yardım Kampanyası Başlatılmıştır Battaniye, Kışlık Kıyafet, Uyku Seti,Bot,Isıtıcı, Çocuk Bezi ve Mama, Temel Gıda Maddeleri Desteği Sağlanacaktır. Hiç Kullanılmamış Olan Malzeme Desteklerinizi BOYABAT BELEDİYESİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÜLTÜR MERKEZİNE Teslim Edebilirsiniz. BOYABAT KAYMAKAMLIĞI YAZI İŞLERİ LBER SİVRİ 0541 77347 3 BOYABAT BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ RAMAZAN CEYLAN 0544 643 58 49' görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ BOYABAT KAYMAKAMLIĞI YMAT HAYDi BOYABAT Yardım İçin Hesap Numarası T.C ZİRAAT BANKASI Boyabat Şubesi TL HESAP NO: TR83 0001 0001 5648 4066 9050 07 BOYABAT KAYMAKAMLIĞI YAZI İŞLERİ DİLBER SİVRİ 05417734713 77347 0541 BOYABAT BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ RAMAZAN CEYLAN 0544 643 8 49' görseli olabilir

Rabbim depremzelerin yardımcısı olsun…

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve yol görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, sokak ve yol görseli olabilir

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '#00粉 BOYABAT GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM' görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, sokak ve yol görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir