Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği

FATİH SULTAN MEHMET İMAM HATİP ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu açılışından günümüze kadar geleneksel olarak uyguladığı “Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum” projesi Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi’ne davet edildi.
17 Ekim Salı günü Ankara’da yapılan ödül töreninde Türkiye geneli 50 başarılı örnek arasında Kültür sanat ve spor tematik alanında Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunun “Bisiklete Biniyorum Camiye Gidiyorum” birinci seçilerek Türkiye Şampiyonu oldu. Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu proje ekibi ödülünü Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf TEKİN ve Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’ in elinden aldı.
Öğrencilerin zihninde namaz ve sporu birleştirerek sevdirme, çevremizi tanıyıp farkındalık oluşturma, yaşlı ve hastaları ziyaret etme gibi güzelliklerin öğrencilerimizde yerleşmesine vesile olması bakımından son derece verimli olan projemiz bu yıl da devam ediyor.
 Projeye emek veren tüm öğretmenlerimize, destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi, kürsü, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir